Gott Nytt År!

Nu smäller dom redan som bara den här utanför. Men det börjar närma sig 12-slaget och slutet på 2010.

Gott Nytt År! ♥

sova över med ingrid!

hejhej, idag var jag i stan. Sen kom ingrid typ vid 7 tiden. Vi gick till ica för att möta albin, simon, petter! :d sen gick vi hem och satte oss vid datan :D

           ~ Ingrid är den skyldiga till bilderna.. ;)

PEPPARKAKOR!

Har precis bakat finfina pepparkakor!
(orkar inte redigera några bilder nu så.. )



tycker det är rätt coolt ändå ;)


inget o göra

hallå!
Idag har jag världens tråk. Hittills har jag bara kollat på tv och ätit en macka. Så vill någon ut? :)
jag får spela wii tills någon hör av sig ;)


Godnatt!

Har precis suttit och glott på 2 filmer. Sliding doors och New Moon. ;) Så jag är rätt så trött nu, så godnatt!


trött..

hej, har fortfarande sovkläder på mej. Men jag har en massa o göra. Jag vill bara sova :D + kolla på film. Men det får bli senare.
Det är nyår om 4 dagar ;s Det känns riktigt konstigt..

Måste också tillägga att ni inte är så bra på att kommentera.. ;o

halsband&tights

På rean idag hittade jag inte så mycket.. Men jag va i modehuset och det kanske finns mer vid baronen o de. Men jag hittade iallafall ett halsband från gina tricot och ett par tights från vero moda.



Men nu ska jag spela wii, heheh..

duscha sen in på rea!

hejhej! Snart ska jag duscha och sen ska jag in på rean!

puss&kram!

Juldagen!

Igår var det julafton! Det var jätte mysigt. Förutom att jag skulle ner till ica och då tänkte jag cykla... Någon som kan gissa hur det gick? jo, man typ ramlade omkull och fastnade. Men sen var det julmat, mumms! fortfarande mätt! Kalle anka var vid klockan 3 och efter det var det kan du vissla Johanna. Sen öppnade vi paketen. Så mycket jag blev glad över :D Efter det kom mia&patricia. Vid 9 var det svensson, svensson! Vid halv 11 gick vi till kyrkan.När jag kom hem var det någon film på tv. typ jackson five eller vad den hette.

Idag har jag varit på mellandags rean på media markt. kom dit vid 8 ungefär. då var det redan kö.. Men den gick snabbt. Hittade en väska till systemkameran. Letar fortfarande mobil.. Några förslag? :)
Har också kollat på mina filmer jag fick igår :D
twilight, new moon, eclipse!

julmat;

julklapparna (några saker är inte med) ;


jag idag:


stan med julia :D

idag var det näst sista dagen i skolan. så 9orna hade typ ngn sak så de spelade volleyboll mot lärarna. och sen var det lite andra saker de gjorde oxå. Kul faktiskt ;) Men efter skolan åkte jag och julia in till stan och skulle julhandla. Det är svårt det där! hittade bara 2 saker :o så ska in till stan imon också. får se om jag åker in själv eller om det är någon som vill följa med? :)
Nu är granen uppe också. Vi ska typ klä den sen. Myyyyysigt :D
Men nu ska jag städa.
pusssss!






rätt vanlig dag :)

hejhej, idag så var det skola som vanligt. Kom precis när dom öppnade.. Sen så var vi inte många alls i klassen för alla hade ju fotbolls turnering. Idag gjorde jag engelska prov också. Väldigt stolt för resultatet faktiskt ;) Men i slutet av dagen så slapp vi so, vet inte varför men vi fick i alla fall sluta tidigare. Då gick jag hem och vid halv 5 åkte jag iväg till ridningen. Vi red barbacka och hoppade och lite annat :)
Men igår så packade jag upp min nya dvd. jipppie :D

Guuuuuud! Nu är det bara 4 dagar kvar till julafton! ♥


Fjärde Advent

hejhej, idag är det fjärde advent. Känns nästan lite konsigt. Om fem dagar är det julafton. Måste handla julklappar också.. Men idag har jag städat, rullat köttbullar, åkt och letat julgran och nu på kvällen har jag suttit och pluggat inför engelska provet jag ska ha imon. Men nu ska jag ner och äta jul godis som josefine o pappa har gjort :)

Ha en bra Fjärde Advent! 


i föörgår

hej
I förgår så va jag med Nah, August och Pontus. Det var iaf jätte kul! Vi kollade på bröllopsduellen och fikade. Sen skulle dom med bussen och då gick vi till busshålls platsen. Men sen hade Nah tappat sin mobil. Så vi fick gå tillbaka! haha. Men vi hittade den ju tillslut. Men dom missade bussen och vi väntade typ en timme till nästa. Då var det snöbolls fight!

tog tyvär inga bilder

Bakat lussebullar!


Tredje Advent

Igentligen skulle jag kolla på Theas dop idag. Men såklart så är man fortfarande sjuk. Hostar hela tiden och har feber.
Men det är Tredje Advent idag. Så ha en bra tredje advent!


fortfarande sjuk..

 hejhej, idag var jag hos vårdcentralen. Dom sa att jag hade typ ett hals virus. Sen stack dom i fingret ( det gör alltid lika ont..) Sen fick jag åka hem. Jag har fortfarande ont i halsen och hostar jätte mycket.
Här är några bilder jag tog nyss:


sjuk & systemkamera

hej, idag är jag sjuk igen. Andra dagen man är hemma från skolan alltså. Har sån hosta så det gör ont i lungorna -.-' Men igår så blev det ju såklart att jag inte va med nah, pontus och august. Men vi är nästa onsdag ;) Min system kamera kom igår!! Så bäst :D

 
jag är nyvaken på bilden ;)


ont i halsen.

hej, sitter i mitt rum med datorn som jag gjort nu i 4 o en halv timma. Men mår inte så bra idag för jag har haft ont i halsen och huvudet hela dagen. På msn snackade jag, Nah, Pontus och August.  Haha, väldigt roligt måste jag säga. Och tillslut kom vi fram till att vi kanske ska va imon. Men jag har feber nu typ! Hoppas verkligen att jag inte har det imon ;/  usch, vi som har prov och redovisningar och massa sånt i skolan nu.

~ I skolan idag så hade vi ingen gympa typ för gympa salen var upptagen eller något sånt. Så Thea, Sara & jag gick till Thea :D

puss, hej <3

cladden & ariel


Andra Advent

hejhej, andra advent idag, och då hade man dansuppvisning  första uppvisningen var vid tre och den anda klockan sex. Det gick rätt bra tycker jag. Men det jobbigaste va att vänta imellan uppvisningarna. Sen fick jag skjuss hem och då beställde jag pizza. vrålhungrig efter att inte ätit något på hela dan.

Ha en bra Andra Advent!

RSS 2.0