filat & målat naglarna

Nu har jag filar & målat mina naglar. Det blev bara svarta naglar ;)


höstlov & disco ;d

snart så ska jag äta. Och sen ska jag in med thea på disco :P
Men i skolan idag så var det inget speciellt. Men nu är det höstlov! så gutt :D

puss&hej


jobbig dag -.-

hej, idag så var skolan mycket jobbig. Vi hade dubbel pass i no och matte. Det gillar jag verkligen inte. hahaha, på matten var det ändå lite kul en stund. för thea sjöng typ skit högt på en låt. Sen så kom Jens och stod bakom henne. HAhaha, det var jätte kul iaf :D Men när jag kom hem så kollade jag på tv. Sedan var det dans. Men nu så ska jag göra lite andra grejer.

puss&kram
..

hej, idag mår jag inte jätte bra. Har typ huvudvärk. Men nu mår jag bättre. Idag började vi skolan 8.40. hihi, jätte kul att skolkatalogen har kommit

internet är knas.

snö ute!

Idag är det snö ute. Kan igentligen inte fatta att det kommer snö i oktober.

Idag så hade vi första delen på engelska provet och imon kommer resten.
Igår fick vi veta vad vi fick på historie provet. Man kunde få 50 poäng och 30 poäng var godkänt. haha, jag fick 9,5. Omg! (inte stolt!)
Idag var det ingen dans heller. så tråkigt.

  

Hiss/DissHiss eller Diss?

-

Nu sitter jag och gör so läxan. Det är typ frågor om Egypten och sånt. 
Men idag kollade vi på Kristinas flykt på slottet med skolan. Då var Trekanten var där också. haha.


mycket läxor & dans

hejhej.
Idag vaknade jag typ halv 8. Så jag hade jag hade bråttom på morgonen. Men hade so-prov idag. Fattade typ ingenting.. Men jag får se hur det går.  Sen har vi glosor till imon också. Men gympan var kul idag iallafall :)
Sen hade jag dansen klockan sex.
Men nu måste jag sova. hihi, annars blir jag trött hela dagen imon.

puss, hej <3


jag suger på att blogga.

Hej. Jag hinner inte blogga någonting. Men försöker få in ett inlägg ibland. Men idag så har tjejarna haft höstcupen nere vid tingby. Så var där ett tag med emil & august. Sen åkte jag hem & kollade på the grudge 2.
köpet för några dagar sen :p2 par strumpor - gina tricotsvarta jeans - gina tricothalsduk typ? - gina tricotjeans - gina tricot

arbetslagens dag

Det är typ 13 dagar sen jag uppdaterade.

Men arbetslagens dag var det idag. Först var det typ tipsrunda. Och då var det typ massa frågor: vem är snabbast, vilka sammarbetar bäst. Och sånt så stod det våra namn där så blev det tävling på det sen. Men vid klockan 12 skulle vi till hemkunskapen. Där bakade vi negerbollar. Det var sånnadär strösocker eller vad det heter. Det fick man lägga på. BLÄ!  Men tog inget på mina. Sen slutade vi efter 1 nån gång.


RSS 2.0