.

helt vanlig dag idag. Åkte till sara lite efter skolan ;) Sen skulle vi gå till Cevin. Men han hade tydligen flyttat :( Så vi gick till Simon ist.
Men ska försöka ha med outfit varge dag nu.

dagens outfit:blus - H&M
Svart linne - H&M
Svarta tights - H&M


snart skola

Nu är det snart skola. Men skulle försöka få in ett inlägg idag med. Men idag så ska jag ha kökspraktik med yasmine i skolan. Så då ska vi typ jobba i köket från 11 till 13. Vi slutar skolan vi typ tjugo i fyra idag. Så det är en långdag.

Dagens outfit:tröja - monki

tights - cubus

men åhhh

Det regnar heeela tiden. man kan inte göra något typ. men idag så kom jag försent till skolan 8 minuter typ. usch. har typ 11 minuter nu. Men kom ihåg att det blir mycket roligare att skriva om ni kommenterar :D


Tisdag

Hej.
Jag har inte kunnat vara inne på datorn på jätte länge! För dom gräver. Och då råkade dom gräva av en kabel.
Men idag har det varit skola. Då fick vi veta att vi skulle ha skolfoto på torsdag. Dom kunde ju sagt det tidigare. För jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Så jag ska in till stan imon och köpa något. Och idag på gympan hoppade vi höjdhopp. Men sen så hade det tydligen varit någon i omklädningsrummet. Dom hade typ rivit sönder kläder, tagit mobiler, nycklar och sånt.  Vi slutade tjugo i fyra. Sen var det ridning. Fick Lotje igen.  Och igår så gick min mobil sönder typ. Så nu har jag ingen alls! Jag måste försöka fixa en snart!  

Jag vet inte hur man sätter in headers. Så om någon kunde vara snäll och hjälpa mej med det så skulle det vara great!


Hemma från dansen ;)

hej, nu har jag precis kommit hem från dansen. Provade på streetdance nybörjare och streetdance fortsättning. Men jag kommer nog dansa streetdance fortsättning. Men idag så va det ju skola. Då fick vi engelska böcker. På no så fick jag reda på att vi har läxa på blommans delar tills imon. Huu.

Igår så var vi på vita sand med klassen. Då badade vi också. Det var iskallt.  

RSS 2.0