EARTH HOUR


LÖRDAG

Idag, ganska tidigt på morronen red jag Abbe. Red i paddocken och ett varv på fyrkanten.
Snart kommer Thea hit, få se vad vi hittar på :)

ALASZKA

Igår red jag en häst som heter Alazska. Kändes rätt konstigt att rida häst när man ridit ponny så länge nu.
På lektionen övade vi på serpentiner och galoppen.

ÄLSKADE FREDAG

ÄLSKAR FREDAGAR! vem gör inte? Den här dagen är som vanligt, ridning ikväll alltså. Efter det blir det nog bara vara hemma och chilla, haha ;)
törstig...?

LIVET STEKER!

Hallå där! Idag var ju skolan sjukt seg förutom gympan var skit kul! Har volleyboll em på tisdag också :D
Klockan 6 hade jag streetdance, har varit sjuk och missat 2 veckor i streeten (:() men nu kan jag det mesta jag missat. Ska dansa på fullt ös på valborg också, kuuuuuuul! :D

TRÅKIGT INLÄGG

Idag har det inte hänt något speciellt. Jag gick till skolan till 10 över 2 och efter skolan hade jag piano. Tänkte rida Abbe idag men ska rida på lördag istället. Lägg inte mer tid på det här tråkiga inlägget nu, puss!



100 SIDOR

Mina planer idag var egentligen att sitta och läsa ondskan. Måste läsa 100 sidor tills på onsdag!? Orkar inte idag så jag ska se bb nu för jag har missat massa.

GÅRDAGEN

Hallåhallå, igår drog jag till Josefine och vi bakade chokladbollar och kollade på big brother.
chokladbollarna vi bakade

Det är alltid så äckligt när man ska röra runt i smeten så jag tog plastpåsar
på händerna... haha

jag skrev på josefines rygg... Johanna är KUNG!

MR COOL


HONEY I'M HOME!


VARFÖR VAKNAR JAG NU!? :(

Det är lördag och klockan är lite över 7... Varför vaknar jag aldrig såhär när det är skola? aja ska sluta klaga nu.
Igår på kvällen, eller kväll o kväll var det ju inte... any way. Igår red jag Trippen och vi hoppade, det gick priiima! Sen vid 7 åkte jag hem, duschade och kollade på tv hela kvällen.

I'M GONNA LIVE MY LIFE

AAAAJ! Solen brände sönder mej på mina svarta jeans idag. Men är så himla taggad för sommaren 2012! Den ska bli BÄÄÄÄST!

Idag har jag varit i skolan för första gången sen i tisdags förra veckan och det är kul att träffa alla igen. Vid 5 åker jag till stallet och rider lite, se yao!



DAGENS OUTFIT

T-shirt - fick av syster | jeans - gina tricot | ringar - jc och ur&penn

IN THE CITY

Idag åkte jag och Thea in till stan. Sjukt skönt väder idag igen. I stan köpte jag ett linne o brillor som är stek coola!
Inne i stan träffade vi också massa och då satt vi på donken med dom en stund.
Thea och jag prövade oss på calippo shots, fett gott!
linne - HM 149:-

solglasögon - BikBok 79:-

YOUNG, WILD & FREE

tjo fräääs! Sitter här och dricker milkshake och idag mår jag mycket bättre. Det har varit så sjukt fint väder idag också men jag har inte varit ute någonting så jag har bara sett det genom fönstret...
Studiedag imon, TAGGATAGGATAGGA! Ska hitta någon som jag kan åka till stan med, måste ha en skinnjacka innan jag får panik!

SITTER HEMMA FÖR ÅTTONDE DAGEN...

1843d397da275de4b734cf11b60d8fd2_large

EMMA GÄSTBLOGGAR

helluuu johannas fina läsare
jag heter emma och bloggar på http://eemma.se ! ska inte göra ett så himla långt inlägg men tänkte bara tipsa om vad som är pågång i min blogg just nu :)
i min blogg har jag alltid tävlingar, fast nu i mars har jag en tävling för varje dag i 31 dagar :D nice va?
så klicka in er på min blogg och var gärna med i alla mina tävlingar!!
tack för att jag fick gästblogga på din blogg johanna :D // http://eemma.se

REBECCA GÄSTBLOGGAR

Hej på er! Jag heter Rebecca och fick i uppdrag att gästblogga här, superkul för en söt blogg!
Somsagt heter jag Rebecca och jag driver en egen blogg som heter www.beccaekman.blogg.se kolla in den! Jag är en tjej på 14 år och älskar att sjunga, spela tennis, klättra och massor av annat. Är väldigt glad av mig och skrattar mycket enligt mina kompisar skrattar jag åt verkligen allting, men antar att det är bra!
Men nu ska jag inte bara prata om mig utan jag tänkte ge er ett litet tips på två frisyrer som går snabbt att göra och är snygga. Den första frisyren är en fiskbensflätan. Jag tycker verkligen att det är jättesnyggt med en slapp tröja och ett par slitna eller utsvängda jeans. en fiskbensfläta är enligt mig lätt att göra och här tänkte jag ge er en video så att ni som inte vet hur man gör kan lära er:
Den andra frisyren är en väldigt simpel frisyr men väldigt användbar. Det är som en knut men man använder sig av en hair donut som gör knuten mer perfekt och ser mer lyxig ut. Det man behöver är:
  • En hair donut, finns olika färger för olika hårfärger.
  • ev. Hårsnoddar.
  • Hårspännen.
Här kommer en video så att ni ser exakt hur man gör:

I den här videon använder de sig av en lite annorlunda hair donut men den jag tror är lättas att använda är denna:

 

Jag hoppas verkligen att ni gillade det här inlägget! Ni får ha det bra, ta hand om er och glöm inte att gå in på min blogg! www.beccaekman.blogg.se


FORTFARANDE SJUK

Asså det här går aldrig över. Jag hostar och har ont i halsen fortfarande, har varit sjuk över 1 vecka nu.. Jag har i alla fall legat och kollat på Maria Wern denna morgon. Sen gick jag upp och tänkte sova lite men det går inte. Ska sätta på några hjälp avsnitt nu istället.

SÖNDAG

Igår hade jag fest med tjejerna. Fick finfina presenter. Vi åt mat och kollade på amusement och sen på jag saknar dig. Vid 11 åkte dom flesta hem men Thea sov här. Nu kollar hon på breaking dawn och jag sitter vid datan. Är inte helt frisk än typ, hostar och har ont i halsen och sånt.
gammal bild

SJUK!

Om ni undrar varför jag började bloga igen sen bara slutade är det för jag har feber. Hade det på min födelsedag och igår på kvällen hade jag 39,8 graders feber! Idag är det bättre iallafall. Har legat i min säng i typ 2 dagar nu.
Nu ska jag iallafall se på jag saknar dig.

14 ÅR

hallå! Just nu bombas min logg på facebook med gratulationer, trevligt :D
Mamma, pappa o syrran kom idag på morgonen och sjöng och gav lite presenter. Snart ska jag cykla till skolan som håller på till halv 4 och är jätte seg! :( ♥

TILLBAKA

har ju haft bloggpaus i typ 1 vecka nu men nu tänkte jag komma tillbaka!
Idag har jag hostat sönder men efter skolan tog jag bussen till Sebbe. Vi kollade på film o så :)
NU TAGGAR JAG TILL IMON!

MICAELA GÄSTBLOGGAR

Hej alla Johannas läsare!

Jag heter Micaela Hedin och driver bloggen http://xxmickisxx.blogg.se som jag snart haft i 1år och 4månader. När jag läste på johannas blogg att jag skulle få gästblogga på hennes blogg vart jag jätte förvånad! Har i alla fall alldrig gjort det förut så vet inte riktigt vad jag ska skriva:p Jag läser johannas blogg minst en gång om dagen och tycker att den är bra och hon skriver om intressanta saker så det blir roligt att läsa för den delen också! Men kan ju i alla fall börja berätta lite om mig och min blogg.
Jag är snart 14år, fyller år den 14 mars (haha, vart mycket 14;p). Jag tränar alpint och tyker att det är kul! Shopping är också ett av mina största intressen, ja.. man kan säga att allt innom mode är mitt intresse! Sen på fritiden gillar jag även att fota, umgås med vänner och släckt och en massa mer. Men lite om bloggen nu då.
I min blogg kan man läsa om min vardag, shopping, mode, vara med och tävla i mina tävlingar och en massa mer! Jag gör gärna länkbyten på bloglovin och blogkeen om det är någon som är intreserad av de. Och även på Facebook: xxmickisxx.blogg.se
-Lämna gärna ett litet avtryck på min blogg så gör jag detsamma. Puss!

/ http://xxmickisxx.blogg.se

PUFF

Känslan när man loggar in på facebook och ser att det är 99 nya händelser och sen är allt puffar...


GÄSTBLOGGAREN FANNY HÄR ! ;D

Hej alla Johannas coola läsare !
Jag som skriver heter Fanny Jönsson och driver en egen blogg. Den kan ni komma till genom att klicka häär, häär eller kanske häär ? ;)
På min blogg skriver jag om min vardag, inspiration, kläder, musik, bilder och ja som ni säkert förstår lite allt möjligt. Här kommer några av favoritbilderna som jag tagit :)
/fanniiieee.blogg.se :)

VINNARNA

Vinnarna blev:
http://beccaekman.blogg.se
http://fanniiieee.blogg.se
http://xxmickisxx.blogg.se
http://eemma.se
http://vannichi.blogg.se
GRATTIS TILL ER!
Ni som vann nu får maila er gästbloggning till mej: [email protected].
I mailet skriver ni exakt det ni vill skriva om. Ha gärna med bilder, det är alltid kul!
Om ni inte mailar inom 2 dagar väljer jag en ny som får gästblogga.

TIPS

Min kompis visade mej en grymt bra app igår som heter viber. En app för android och iphone. Man kan ringa och smsa gratis till dom som har den appen. Skit bra ju? så den tycker jag ni ska ladda ner! :)

NEW IN

vid 12 idag tog jag bussen in till stan med Ida och Nah. Vi var inte där så länge. Sen åkte jag och mamma till modehuset.
Det jag köpte:
t-shirt - HM 149:-
jeans - gina tricot 199:-
kofta - cubus 199:-

HOPPNING

Igår red jag en ponny som heter Macken. Vi hoppade och det gick super!


GODMORGON

Jag brukar aldrig hinna blogga på morgonen men idag hann jag!
Snart ska jag cykla till skolan och där är det inget speciellt idag. Ikväll blir det streetdance :)
puss & hej, där fick ni en bild på min knapp ?

RSS 2.0