Första Advent... Igår

Igår var det första advent. Då var jag på slottet och köpte lite julklappar. När jag kom hem så var jag tvungen att dela ut massa jultidningar som har kommit. Kändes som man åkte runt i hela smedby. Men sen på kvällen var det bara att sitta i soffan och mysa med en filt.


Kosta igår!

Igår var jag i kosta & såg Andreas, Geir, Daniel, Linnea & Linda. Det va jätte kul :D Man fick fotas med dom o fick deras autografer.

 kolla oxå in vart daniel håller :D hih

autografer ;)

:D

Andreas Weise

Geir

Daniel

Linnea

Linda

sitter & pluggar ;/

hej, sitter vid datan & pluggar engelska. Men det är rätt lätt så det är bra :) men idag så var det först skola & sen dans klockan 6 till 7 :D jätte kul! men snart måste jag försöka somna. annars är jag trött hela dagen imon ;)

puss&hej <3


cp internet

hej, har inte kunnat blogga något för dom gräver upp hela smedby typ o då gräver dom av kablar hela tiden. Men här kommer de dagar jag inte bloggat på.

I Fredags så sov jag över med josse. Vi va på discot o sen gick vi hem när Nah o dom åkte hem. Sen trådade vi in hennes rum ;s Men vi somnade någon gång vid fyra tiden. Nästa dag kollade vi på scary movie 4 och dom typ bjöd på godis o sånt. Men har ju godis förbud (eller jag vill ha det). Har haft det i 22 dagar nu. (stolt!) haha. Men på kvällen hos josse blev jag typ trött och somnade nästan hos henne. Men sen gick jag ju hem.

Söndags städade jag hela dagen. Men fick typ ändån inget gjort.

Måndags var det skola igen. usch. Då fick jag också veta att jag fick och var den enda i 6an som hade matte/no på elvens val. Fy, va tråkigt. Och sedan fick vi lämna in år saga som vi skrivit. På kvällen hade jag ridning. Hade julia igen och vi hoppade. Gick bra tyckte jag.

Tisdags så fick jag byta för jag var ensam 6a på matte/no på elvens val. Så jag fick ta bild ist. Där skulle vi skapa med lera. Rätt kul faktiskt. Jag har fått tillbaka mitt so prov. fick 34/40 :P Men vädret är typ askonstigt. Det regnade i typ mer än ett dygn. Så det är översvämmningar på många ställen. Men sen på kvällen köpte jag skor. gillar dom. De är varma o sköna. o Sen på kvällen började de snöa.

Onsdag. Nu va det snö igen då. Kramsnö också. Så det var typ krig idag i skolan. Men ville inte bli blöt så jag höll mej undan. Idag hade vi matte prov. Det va rätt lätt. Men det kommer nog ändå inte gå bra. haha. När skolan var slut gick jag till pianot. Sen gick jag hem och då gjorde josefine scones till oss. gott :) Men nu måste jag göra mina engelska läxor. har typ förhör på de imon. 

Men här får ni bilder från några av dagarna också:


hos josse :)
 

sova hos josse :D

hejhej, nu är jag hos josse och ska sova hos henne inatt. vi har varit på disco. Där träffade man Nah och hennes kompisar :)
Asså man blir helt beroende av doodle jump? ;o
aja, puss hej <3

skärt pumpa :P

hej, idag så började skolan klockan 8.40 & slutade typ 13.20. Senare ikväll så skärde jag ut en pumpa typ :P Sen gick jag ut en runda med Charlie oxå :)<3


:)

hejhej, förlåt att jag inte har uppdaterat men jag har inte haft tid. Igår red jag julia. :)
Idag i skolan så typ planterade vi i klassen ett äppel träd som är typ klassens träd. det är typ bandydag på torsdag o so-prov på fredag. usch.. Det gillar jag inte. Men nu så ska jag skicka in jultidningar tror jag. :P 

puss&kram, johanna

i love u


Ingrid&stan

Idag har jag varit med Ingrid. Sen så gick vi till stan :)

Dagens köp:ett halsband från glitter DEALS.en t-shirt från H&M.

staan :D

hallå, hallå!
Idag har jag varit i stan hela dan. Var där inne med Martin & Ingrid. Vi åt på max och jag typ tog ketchup och hällde i typ 5 peppar o 1 salt. hah :P Det är gott med peppar. Men inte med salt! Men sen så gick vi hem till ingrid. Där ringde vi typ till massa. :D Sen skulle hon drilla. & då gick vi till Oscar k o oscar f :P Sen snackade vi lite. sen så skulle typ martin hem och då drog jag oxå. Jag åkte med 131 då. Men det typ blev helt knas. Så dom typ stannade 15 min o typ gjorde ngt. Sen så trodde jag att jag skulle gå av vid en hållplats då och då tryckte jag på stopp. Men då så var det innnan dom åkt förbi hem hörnan. o det blev pinsamt om man inte gick av. för alla såg ju att jag tryckte typ. så jag gick en bit ;p<3


RSS 2.0